Чужди служби информират български граждани за заплахи срещу тях на българска територия. Българските служби са пленени и не им пука, защото обслужват само властта и олигарсите и чужди служби.

Ilian Vasilev

Не зная защо се чудят, че чужди служби информират български граждани за заплахи срещу тях на българска територия. Българските служби са пленени и не им пука, защото обслужват само властта и олигарсите и чужди служби. Гебрев въпреки парите му, никой не го предпази.  
 Предупредих че на някакъв етап е неизбежно  да се свалят ръкавиците и мутрите - Пеевски, Борисов и всички мутри станали олигарси, да преминат в открити заплахи, атаки, назидания и дори убийства. Без власт не могат да оцелеят дълго. Вече не е въпрос само до мутрите, а до покровителите и шефовете им, онези, които ги създадоха.
Дестабилизацията на България е единствената им опция за да спрат процеса на загуба на власт, влияние, пари и разбира се на търсене на отговорност, която завършва в затвора.
Погледнете какво става и в съдебната система - представяте ли си съдия, който да осъжда журналист за това че припомнил за стореното от друг съдия като "скандално"?! А съдят журналисти на Медиапул. Българска групировка, с връзки с Москва, пък съди разследващи журналисти за 1 милион. И това е началото. 
Съдят ме за същото - за да спра да критикувам, анализирам, да разкривам неща от кухнята, и за това плащам цена. За това разчитам на тези на власт да свърши своята работа, а не да се занимават с измислен дневен ред.
Вместо да се справяме с голямата хидра на прехода, ни отнемат ценно време да ни заливат някакви треторязрадни заменки на истинското и важното с интриги и амбиции за зелен сертификат, за какъв бил Джокович ?!
Казах го, ще повторя, колкото и да са ми симпатични новите на власт, минава време, а не могат да се фокусират върху истинските важните неща. Не постигат резултати. Нямаме този лукс от време или кредит от доверие, защото ни заливат кризи, които нито могат да се отложат, нито могат да ги управляват. И заради неумението да печелят важните битки и да ги разполагат във времето ще бъдат поредните изхвърлени от историята поради неадекватност. ПП се ИТНизират? Дано греша.

Фейсбук