Хаджигенов публично се заплашва с дясната ръка на Манолова

https://tribune.bg/bg/politika/dyasnata-raka-na-maya-manolova-kam-hadzhi...

Тихомир Василев към Хаджигенов: Това адвокатче харесва и споделя обратната страна на нещата

Жесток скандал зрее в редиците на Мая Манолова и нейните „Мутри“. Оказва се, че най-близките ѝ хора, които се водят лица на партията не само не могат да се понасят, но и вече се нападат публично.

Дясната ѝ ръка Тихомир Василев написа ожесточителен пост срещу адвокат Николай Хаджигенов.  „Това адвокатче се мисли за връх и определя кой и как ще влезе в парламента“, написа Василев в свой пост във фейсбук. По думите му Хаджигенов „споделя обратната страна на нещата“ и призовава феновете на „Мутрите“ да не гласуват за него, защото те изповядвали традиционните ценности и го нарича предател.

Причината за раздора е коментар във фейсбук на Хаджигенов под пост за друг техен сподвижник Светослав Трайков. Самият Тракойв е бил в редиците на ГЕРБ и дори е опитал да влезе с тях в парламента, но не му се е получило. Според Хаджигенов, Трайков не само няма да успее на предстоящия вот, но и цялата им формация водена от Мая Манолова.

Скандалът в „Мутрите“ се разстраства, като се вижда че феновете на партията никак не одобряват Хаджигенов и воплите му в България да се признаят гейбраковете.    

 

ХаджигеновХаджигенов

 

 

ХаджигеновХаджигенов

 

 

Хаджигенов