София се събуди, бяхме много. Посланието, което изпратихме беше силно - Румен Радев не е нашия президент, а неговата партия Възраждане не може да заплашва Парламента с нахлуване

Ilian Vassilev

Така си представях Марша за ЕС и НАТО. Приятелите от Правосъдие за всеки сложиха отпред, напълно правилно, парламентарната република.
София се събуди, бяхме много. Посланието, което изпратихме беше силно - Румен Радев не е нашия президент, а неговата партия Възраждане не може да заплашва Парламента с нахлуване - защото в София, те си остават чуждо тяло, както и в България. Тези хора на улицата показаха кой е силния в София.
Бог също ни пощади, като спря проливния дъжд тъкмо преди началото на митинга.
Благодаря и на органите на реда - въпреки сигналите за готвени провокации всичко беше наред и никой не посмя да развали празника.
Участваха интересни говорители - въпреки хейта. Манол, Емил, Велислав, Радослав, Явор, Иво. Парадът води Петър.
И пак сме в "бойна" готовност - да запомнят възгласа на всички "Тук не е Москва, не Минск, нито Тбилиси - тук е нашата Спарта - София и ще я браним по начин, по който дори не могат да си въобразят.
Копейките са дребни монети, политиците които ги използват са дребни политици.
Другото важно послание, което изпратихме беше, че подкрепяме редовно правителство, но нека не се заблуждават по време на изказванията прозвучаха много предупреждения - тарикатлъци и договорки с хора в Магнитски няма да търпим.
Благодаря на Инициатива Правосъдие за Всеки за това, че прегърнаха идеята за това шествие и го реализирахме. На Велислав и на целия екип на ИПВ.
Благодаря на всеки, който дойде - защото бяхме много и си вдъхнахме взаимно кураж, че можем и ще успеем. Силни сме. Заедно.