Румен Радев увеличи охраната от НСО при срещите с народа, блъскат журналисти при неудобни въпроси (ВИДЕО)

Румен Радев увеличи охраната от НСО при срещите с народа, блъскат журналисти при неудобни въпроси (ВИДЕО) | Мрежата | Tribune.bg

Румен Радев е увеличил охраната си от НСО при срещите с „народа“, показа видео направено от журналистът Симеон Милков. Той излъчва своите интервюта във фейсбук страницата си.

Днес при опит да зададе няколко въпроса на Румен Радев, Милков беше посрещнат от плътен кордон от охранители, които направиха всичко възможно на снимащия да не се доближи до Радев. До кандидат-президентът достъп имаха само лица, на които са раздадени предварително значки, а Милков беше избутван от охранителите.

Прави впечатление, че Радев е увеличил гардовете си при срещите с хората, което е странно, защото само преди година не се притесни да излезе и да развее юмрук. На площада в Павликени днес, където Радев имаше мероприятие се виждаха над шестима охранители, някои от които в цивилни дрехи.

„Снимка ли искаш“, попита Радев снимащия Милков. При въпрос за Кирил Петков, Радев се притесни и избяга, пазен от кордона си охранители, които видно и от видеото изблъскаха Милков и дори направиха опит да го спънат. Фотографът на Радев пък тръгна да налита на бой.

Към края на видеото стана ясно, че водачът на листата в Павликени Явор Божанков не е благоволил да подкрепи Радев при идването му, но в същото време пише постове срещу него във фейсбук.

В друго видео се вижда, че се намесва и полицията на Рашков. След като от НСО не успяха да опазят своя кандидат-президент на ход дойдоха от МВР, които решиха да изведат Милков. Първо поискаха документите му да проверка, а след това поискаха да го приберат в полицията, за да дава обяснения, защото се държал „непристойно“.