Проф. Дайнов: Блатните орки в атака

Блатните орки в атака: Радев не иска правителство; български съд върна на Москва руски бежанец, тъй като в Русия нямало било репресии; ДАНС разследват Весела Чернева за държавна измяна. Завладените от Кремъл български служби откровено бият по български евроатлантически фигури.

А е само вторник и дори още не е свършил работният ден. До реализиране или не на мандата остават цели 6 дни.

Какви още оркски изстъпления да очакваме?

За сведение на тия слугински служби: 1. Подкрепям членството на РСМ в ЕС и смятам българските напъни против това за измяна; 2. Подкрепям самоотбраната на Европа в Украйна срещу московските орки и смятам всеки българин, който работи против подкрепата за Украйна, за изменник на Републиката. 3. Смятам, че всички шефове на "службите" задължително трябва да бъдат сменени с прилични евроатлантически хора, а всички работещи в тези институции да минат строга проверка за лоялност към ценностите на Европа. 4. Смятам Румен Радев за консилиери на руските интереси в Европа и следователно подлежащ на съответните политически и процесуални действия.
Нещата напредват в лоша посока. Ако пак останем без правителство, ще бъдем насочени към статута на руска крепост наравно със Сърбия и Унгария - отколешна мечта на Путин с неговата "православна дъга" в Европа.

За това иде реч, не за някакви записи.

По-добре кекаво правителство сега, отколкото въстание с неизвестен изход - след година-две.

 

https://frognews.bg/novini/prof-dainov-blatnite-orki-ataka.html