Прекратете гласуването, посочете същите резултати

Христо Слави Рачев

 

Тоталната власт винаги ще произвежда фюрери, докато не бъде унищожена тотално.

Варварското нахлуване на Русия в Украйна сътвори пищен букет непредвидими проблеми, които човечеството предстои да реши. Колко малко идиоти са нужни, за да предизвикат световен катаклизъм.

Русия извърши скъпа и съдбоносна грешка. Мисля, че беше неизбежно. Изглежда, че за седем милиарда ненаситни и кръвожадни хора вече е станало тясно на планетата Земя. Ще се преселваме или самоунищожаваме.

Разбира се Путин ще си плати, но наоколо има около стотина милиона руснаци, които го подкрепят и мълчат вцепенени от страх. Вождизмът се завърна, Оруел отново е в Русия.

В бункера се е обзавел с всичко необходимо, алуминиева чиния, лъжица, дегустатор-бушон и целия възможен лукс на подземието. Вместо беловеждият Путин, можеше да е белокуры генерал Куропаткин и резултатът щеше да е същия.

Дълбоките причини за безумната агресия са разположени в главите на населението, с характерните архаични рефлекси на деспотията и лъжата.

В Русия не спират да се питат: “что делать и кто виноват”. Да пият, крадат и се надлъгват. Крепостният манталитет извира от всяка губерния /до 1929г./ с много тежка прогноза за бъдещето на имперска Русия.

Западът проспа буйното окосмяване, блъскане с лапи по гърдите и изпохапаните до кръв съседи от разбеснялата се руска годзила. Къде се спотайваме ние в световната джунгла, от където се чува зловещият кикот на хиените и съскането на змиите от тайните служби.

Няма преброяване, което може да установи колко дебел е слоят на подивелите хора в България.

Тук са утаяват милиони каноници на глупостта, а групите излъчващи лицева и умствена благонадеждност, се топят пред очите ни.

Нашенецът се дави в безсмислени избори или кални наводнения, без да проумее защо му се случва това. Обича да катастрофира в насрещното движение. Той никога не е виновен, нито е в състояние да спазва правила. Но спектърът на провалите се оказва много по-широк.

Тук е селектирана средновековна хитрееща тълпа, люшкана от слухове, суеверия, лъжи и спорадични клади за неверници. Тя не може да организира функциониращи държавни институции, работещи в полза на обществото. И протестните митинги са от вида, горяща слама, лесно се палят и бързо угасват.

Кандидатите за водачи, знаменосци и лампазни генерали изскачат от телевизорите и изпадат на килима в хола. Ние халюцинираме и фалшиво гостоприемни живеем сред тези образи с измамното усещането, че разбираме тънката им игра.

Анализът от всички избори до днес показва – наивност преливаща в повсеместна глупост. България е заприличала на дом за стари хора край града. Всички гълтат примирени безцветните си хапчета. Третират хората, сякаш не са истински.

Разумните веднага изпадат в немилост. Мамят ни с най-простата и унизителна схема – белязан президент, плюс БСП, шепа политически циркаджии и ето ни изправени пред едно хронично държавно и всенародно разстройство.

В старческия дом предизборно слушат в дементен захлас словесната диария на Костя. Очевидно глупостта е станала наследствена, подредила се е между хромозомите и се предава по полов път.

Умисленият и леко slow Янев им поднася съвсем същия шлагер, на по-бавно свиреща плоча.

Украйна ни дава уроци по храброст и какво значи дълг към Родина, ние откриваме, че е по-лесно да мразиш, отколкото да изпитваш състрадание.

Оцеляването ще бъде, както при чумната епидемия; чесън, воня, изгаряне и масово трупополагане. Целият народ наблюдава предизборно говорещи карикатури и клоуни по Панорама: смайващо безсрамни и поразяващо неискрени.

Все същата гримирана глупост.

Прекратете гласуването, посочете отново същите резултати. Такава е играта тук, кой ще излъже и кой ще повярва.

Президентската гвардия полага сетни усилия да ни присъедини към мизерното състояние на народите в СССР. До тук печелят.

Всяко българско лице, излъчва застинала гримаса на тъга. Някой келеш веднага ще се обади, хе, хе, няма СССР. И правилно, има разлагащ се труп, силно заразен.

Мислете на кого гласувате доверие, умни глупаци такива.