Още за премахването на МОЧА и не само в София

Относно МОЧА-та в Бургас по повод изказване на самоковския кандидат- депутат от БСП- Мих. Михайлов:

  Г-н Михайлов, с незаслужени обиди ли смятате да ни накарате да гласуваме за Вас в Самоков? Кажете, защо смятате, че главата ми е празна? Убедете всички но без обиди, напишете обяснението си и в самоковските сайтове, пък нека хората решат.

Паметникът на последната колониална държава в Европа- Русия ли смятате, че ни трябва? На тази армия, която само в германския град Кьонигсберг, сега Калининград, през 1945г. изби 110 хилядното цивилно население от деца, жени и старци, мъжете бяха на фронта, за да не пречат на заграбването му и заселването му с руснаци? И понеже и на руските войници им дошло в повече и отказали да трепят, Сталин докарал един полк монголски изчадия и им дал няколко цистерни със спирт, та зорлем довършили убийствата…

 А кой накара българските комунисти след 09.1944г. да избият цвета на българската нация- над 50 хил. учители, свещеници, търговци, генерали, офицери и държавни служители, защото са били патриоти?!Кой пороби Източна Европа? 

Ето, МОЧА ще отиде в музея на соц. изкуство, ако искате не излизайте от там и го милвайте денонощно! Такъв паметник има и в Бургас,”На загиналите червеноармейци за свободата на България!” Но знаете ли, че там те са загинали от пиене? Към сто и петдесет ” освободители” “превзели” на гарата в Бургас 3 цистерни с метилов спирт-частна собственост на бургазлия, който напразно им обяснявал, че е отровен. Застреляли го да не им пречи, изпили метила и 150-тина хвърлили топа…

 

 

 

 

 

И пред огромния паметник на руската лакомия, простотия и безнаказаност 50г. се кланяха всички партийни БКП организации, комсомолски, профсъюзни и т.н. казионна сбирщина… БСП може да оцелее само като модерна лява партия, когато се отърси от грозното минало на БКП и това ще стане скоро- като по естествен път си отидат тия, които “помнят робството” и са ползвали незаслужено привилегии. Когато се извини за убийствата и подобно на чехословашката компартия през 1968г., а вие-като нейния първи секретар – Ал. Дубчек, поведете с чест и достойнство борбата за окончателно национално освобождение от колониалното руско робство, за европейско и свободно бъдеще на Родината!

   Любчо Луков

https://ivo.bg/2023/03/15/%d0%be%d1%89%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d...