Нова година и стар продължаващ от години проблем с наднормено замърсяване с ФПЧ

Наближават избори ... Всеки трябва да знае и да е мотивиран за коя партия или коалиция ще гласува.

Информацията от "Под лупа" от години и през изминалата 2020 г. показва ясно, че за управляващата ГЕРБ и помощните й колела ДПС, патрЕоти и БСП не трябва да се гласува на предстоящите избори заради тяхната абсурдна политика на наглост, непукизъм и корупция свързани с продължаващото от години редовно наднормено замърсяване с ФПЧ на въздуха над Бургас.

Напомняме, че това замърсяване в тези наднормени нива е застрашило здравето и живота на хиляди бургазлии, но бива премълчавано или споменавано бегло, но без да е направено почти нищо през последните 13 години управление на ГЕРБ и кметът им Димитър Николов.

През изминалата година десетки пъти с данни, факти, снимки, видео показахме този непукизъм на местната и държавна герберска власт граничещ с корупция и вероятно е такъв проблемът.

В архивите на сайта ни burgas-podlupa.com може да намерите тази информация и да се убедите, че тази власт и ортаците й са пагубни за здравето и живота ви и да намерите мотив да гласувате против нея.

И през настъпилата 2021 г. още от първите й дни ситуацията е същата - наднормено замърсяване в границите на 72 часа като само в десет от тях замърсяването не надхвърля нормите от 5-7 януари 2021 г. Снимката говори повече от 1 000 думи и който иска ще я разбере, осмисли и прецени !

"Под лупа"