Много се правят на учудени и изненадани днес от Корнелия Нинова и нейната политическа игра.

Лозан Панов

Много се правят на учудени и изненадани днес от Корнелия Нинова и нейната политическа игра. А истината е, че няма нищо нито учудващо, нито изненадващо.
“Именно г-жа Корнелия Нинова беше тази, която прокара стратегията за кражба, подчертавам, а не приватизация, по време на Тройната коалиция. Корнелия Нинова е и тази, която издигна кандидатурата на Румен Радев за президент преди първия му мандат.”
"Демократична България" би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата "съдебна реформа", ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система. Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път да предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят "угоените паяци" на бившата репресивна машина на комунистическия режим."
 
 
10 ноември 2021