Към интернационал-социалистът Костя

Zlatomir Petroff

Към интернационал-социалистът Костя според който главните виновници за краха на българската икономика последните 32 години били: ДЕМОКРАЦИЯТА, ЕС, САЩ и НАТО ???
товарищ Костадинов, няма как 32 години да правиш икономика(и капитализъм) с НАЗНАЧЕНИ от КДС бизнесмени и без реална конкуренция в бизнеса, да очакваш работеща и печеливша икономика ?!
Както подчертах отгоре, всички последните няколко месеца слушаме обвиненията на руските патриоти от въZраждане, най - вече главният руски патриот Костя, които гръмогласно плачкат(защото медиите 24/7 им предоставят трибуна), как за 32 години демокрация, евроатлантиците докарали България до просешка тояга ?!
Товарищи леви, РУСКИ патриоти "паднали от космоса", наистина ли не разбрахте:
1-во, че след 10.11.89г. в България не беше извършена декомунизация, нито промяна на политическата система и управление,
2-ро не беше извършена ЛУСТРАЦИЯ и ДЕКОМУНИЗАЦИЯ в армията, в милицията, службите за нац. сигурност, в държавната администрация нито в политиката, което означава, че в България след 10.11.89г. не бяха извършени демократични промени,
3-то Не беше потърсена СЪДЕБНА и политическа отговорност от комунистическата партия и комунистическите престъпници и крадци (РЕЗИДЕНТИ на Кремъл в страната), които мародерстваха и ГРАБИХА България в продължение на 45 години съветска власт,
4-то след 10.11.89г. Не се смени и политическият РУСОРОБСКИ ВАСАЛИТЕТ на България спрямо рАсия(и това е видно по ХИЛЯДИТЕ паметници на РУСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ, руските имена на улици, църкви, болници и тн. и тн. във всеки български град, село, паланка, най - вече в София), незвисимо, че проформа България стана член на ЕС и НАТО !
Товарищ Костя, няма как 32 години да правиш икономика и капитализъм с НАЗНАЧЕНИ от КДС бизнесмени и без реална конкуренция в бизнеса и да очакваш работеща и печеливша икономика, затова не е лошо някой истински журналист да обясни на зепенилото се руско националистче Костя и на съветската му партийка, че и след 10.11.89г. България продължи да бъде ГРАБЕНА, МАРОДЕРСТВАНА и докарана до просешка тояга от същите ВАСАЛИ на Кремъл - комунистите, които и след 10.11.89г. не се спряха и продължиха да ограбват България и българският народ !!!!
А същите тези комунисти/русофили за 45 години СЪВЕТСКА ВЛАСТ докараха България до 3 пълни фалита и малко преди ЧЕТВЪРТИЯТ ФАЛИТ, местните ни русоРОБ-болшевик-политически рептили ни сервираха Кремълският държавен капитализъм, или марксистко-ленински капитализъм, с бутафорна Кремълска демокрация, или така чаканият от "сънародниците" ни с руско-болшевишко самосъзнание - комунизъм с човешко лице, в който "шастливо и безгрижно" живеем, последните 32 години !!!
Затова е хубаво в бъдеще лявото руско националистче Костя да излива заканите и омразата си към другарите си комунисти и руските им учители и господари от Кремъл, а НЕ към ЕС, САЩ и НАТО, които е видно и за дете от 3-ти клас, че с НИЩО НЕ СА ВИНОВНИ, че и след дворцовият преврат през 1989г. комунистите/рубладжии продължиха да УПРАВЛЯВАТ ГУБЕРНИЯТА и заедно с децата и внуците си продължиха (и последните 32 години ) и след 10.11.89г. да МАРОДЕРСТВАТ и ОГРАБВАТ за собствена сметка България и българския народ !