Истинската ПОЛИТИЧЕСКА принадлежност на въZраждане и подобни КРАЙНОЛЕВИ-БОЛШЕВИШКО-РУБЛАДЖИЙСКИ-ПРОкремълски шайки

 
Писна ми да слушам, евролибералните тъпотии и глупости, как Костя и въZраждане били крайно десни, били Фашисти, били нацисти ?!
Спрете се бе, спрете да леете тези БЕЗУМНИ тъпотии, КАКВО ТОЧНО ЦЕЛИТЕ с тези абсурдни нелепости, от какво ви е СТРАХ за да назовете истинската ПОЛИТИЧЕСКА принадлежност на въZраждане и подобни КРАЙНОЛЕВИ-БОЛШЕВИШКО-РУБЛАДЖИЙСКИ-ПРОкремълски шайки, като: въZраждане, МВРО, атАка, нФСБ и Сие ????????
гАспада аФторитети в политологията, вземете прочетете най - накрая ДЕФИНИЦИЯТА на Крайно дясната политическа идеология (на Фашизма и най - вече на Националсоциализма) и САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ на ВЪПРОСА, наистина ли сте убедени, че въZраждане (и гореизброените РУСОФИЛСКИ ДЪРЖАНКИ) с проРУСКАТА си риторика и преклонение пред(ЧУЖДА ДЪРЖАВА) РУСИЯ, вещи на митингите си предимно РУСКИ и СЪВЕТСКИ ЗНАМЕНА, наистина ли подобни откровенни РУБЛО-КОМУНЯРИ могат да имат нещо общо с КРАЙНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИЗЪМ и ШОВИНИЗЪМ ???? Наистина ли ?!
Изобщо не искам да споменавам Фашизма и Националсоциализма, с които тези БОЛШЕВИШКО-РУБЛАДЖИЙСКИ РОДООТСТЪПНИЦИ и НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ не просто нямат нищо общо, те в 99,99% от МИТИНГИТЕ си ИМАТ АНТИФашистка риторика и АНТИФашистки послания на трансперантите и плакатите си , но вие евролиберал-специалистите, винаги МНОГО "УЧЕНО и УМНО" ги определяте, като Фашисти- нацисти ?!?!?!?!
Защо БЕ, какво целите с тези абсурдни ЛЪЖИ, какъв (про)РУСКИ Фашизъм и Националсоциализъм ви преследва, наистина ли НЕ знаете, че НАЙ - големият ВРАГ на Националсоциализма и Фашизма ВИНАГИ е била АТЕИСТИЧНА/БОЛШЕВИШКА/АНТИХРИСТЯНСКА рАсия ????????!
СПРЕТЕ СЕ БЕ, ПРЕСТАНЕТЕ да ЗАЩИТАВАТЕ и да бъдете АДВОКАТИ и ПЕРАЧИ на ПРЕСТЪПНИЯ РУСКИ КОМУНИЗЪМ и ИНТЕРНАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ, каквато идеология ИЗПОВЯДВАТ всички тези(от въZраждане, МВРО, атАка, нФСБ и Сие) РУСОФИЛСКИ, ИНТЕРНАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ шайки, (пълни и като членска маса единствено и само с КРАЙНО-ЛЕВИ проРУСКИ БОЛШЕВИКИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и рублолюбци) !!!!!!!!!!!!