Илиян Василев: Снизходителността към корупцията ни ”наказа” с 12 години управление на Борисов

В своя профил в социалната мрежа Фейсбук Илиян Василев написа, че Румен Радев се движи по ръба между снизходителността и суеверието, че може да се случи алтернатива на Борисовото управление, но Радев не е по-малко опасен от Борисов, категоричен е Василев.

Илиян Василев посочва, че не бива да имаме илюзии за бъдещето политическо развитие, защото докато Борисов е на изхода от властта, Радев загрява още дълги години да управлява и да държи кормилото.

 

Василев е категоричен: "Същата стока "политическите бейове" на България, треперят някой "лудетина" да не им обърка плановете."

 

Ето пълния текст на публикацията на Илиян Василев:

 

Снизходителността ни към властовите амбиции и корупционните нагласи у Борисов ни "наказа" с 12 години негово управление. Румен Радев също се движи по ръба между снизходителност и суеверие, че може нещо да излезе от тази трънка. И пак ще ни сурвакат с много години власт на този човек, който е не по-малко опасен.

 

И докато Борисов е на изхода от властта, Радев загрява за още дълги години на кормилото.

За това не трябва да има никакви илюзии, че той може да бъде друг, освен актив на силите на статуквото, и като такъв да се възприема като отрицание и заплаха за демокрация и реформите.

Това за шарлатаните ми напомня за "Под игото" и Юрданица, която кълне всеки "чапкънин", хаярсъзин - демек хайдутин, който се е опълчил срещу Султана. Същата стока "политическите бейове" на България, треперят някой "лудетина" да не им обърка плановете.

https://frognews.bg/novini/iliian-vasilev-snizhoditelnostta-kam-koruptsi...