Един А.С. настъпва пак мотиката и уцелва отново крака си с рикошет от стрелба по Кирил Петков

Няма да коментирам (толкова скоро само в рамките на няколко дни) личността на едно еретично-еротично послание на БСП срещу очаквания политически проект на Кирил Петков. Нито ще давам препращам към “агенцията”, която го е публикувала. Авторът на това послание е любимец на “агенцията” от години. Дават му с основание трибуна, защото много си пасва с тяхната тоналност. 

Тъкмо тази агенция прибягна до чиста порнография в опитите си да дискредитира един десен кандидат за кмет на последните местни избори в столицата, който застрашаваше добре пазения от статуквото гръб на лицето Фандъкова.  Така че много й отива на “агенцията” да продължава линията с такива писания. Метафорите на любимия им автор А.С. с кърваво червеното перо се свеждат до “виагра”, “ стриптизьорка” и “голи крака”. Все като опит да бъдат оплюти хората, които одобряват Кирил Петков. 

И друг път съм отбелязвал, че въпросният А.С. демонстрира незадоволеност, бълвайки в текстовете си образи, свързани с полюции, сластни описания на пищните форми на Памела Андересън и т.н. Явно несподелената си сексуална енергия изсипва върху класовите си врагове. Психиатрите да кажат какво е това сексуално-социално заболяване.

Фактът, че защитниците на ГЕРБ в тази миризлива медийна ниша си сътрудничат толкова тясно с усещане за взаимна телесна близост с въпросния А.С. в оплюването на всичко, що не е ляво, не е удудващ. Посланието на писанието на А.С. и начинът му на медийно популяризиране обаче имат обратния ефект. Точно както собствените усилия на “агенцията” да компрометира Кирил Петков със съобщението, че има апартамент в центъра на София, задно дворче ( което май е просто паркинг на няколко жилищни сгради), малка тераса откъм улицата за заблуда колко е голям е всъщност апартаментът, както и голямо семейство с канадска съпруга и три дъщери. Че и снимки публикуваха “агентите” от агенцията, които се добрали до доказателства в картинки, че Кирил Петков кара мотор ,  има котка и цветя на балкона, и че му гостува на вечеря в дворчето Асен Василев.

 

 

 

 

 

Брррр, ужасни хора, не стига  че са министри и не приличат на мутрите от миналата власт, а и си позволяват да са приятели! https://ivo.bg/2021/09/05/в-опит-да-му-изкарат-кирлива-риза-на-ки/

Аз пък си позволявам да дам алтернативен линк към собствената ми публикация по темата като добавка към към кратко преразказания по-горе злополучен напън за  компромат срещу Кирил Петков. Припомням яловия опит на ПИКльовците да очернят най-популярното в момента политическо лице без то да е станало още част от политиката за превантивно обезвреждане на един нероден политически проект. Правя го не за друго, а защото моят текст набра само за ден и нещо близо над 30 хиляди четения. Не знам колко още са се натрупали след това при рекордното споделяне във Фейсбук ( където не следя ефекта от автоматичното прехвърляне на статиите ми), но запознати с тази статистика ми казаха, имало голяма верижна от много стотици такива споделяния.

Вместо да си вземат поука от самонараняването, при което се простреляха в крака, като казват американците, търсачите на компромати срещу Кирил Петков продължават да насочват дулото и срещу другия си крак. Този път ползват стрелеца А.С. , специалист по картечни откоси срещу класовия враг. 

Не е важно вече какво точно казват американците ( за такива като А.С., писал панагерици за Америка през 2003 г. застанал на обратната позиция днес ), но у нас на това му викаме “тъп, но упорит”. А в традиционно селската през вековете България има и земеделски израз за онагледяване на глупостта: да настъпиш мотиката два пъти.

А.С., с поощрението на ПИКльовците, постига едно: вижда се, че БСП си свирка в гората в опит да си придаде смелост при поредното преминаване през нея.  Уж, че не се бои от предстоящото изпитание, където я дебне Кирил Петков в ролята на Кумчо Вълчо. Но всъщност трепери като “ зайчето Валери”, което “ пише и трепери”, както Радой Ралин беше репликирал по комунистическо време Валери Петров. 

Да не си помислите, че сравнявам интелектуалната величина Валери Петров с А.С. ! Няма как. Това са различни представители на червената фауна. А.С. е мутант в нея. От чуждо проамериканско тяло се опитва да се докаже като най- голям борец срещу Америка с подмятания, че Кирил Петков е “американски човек” щом е получил поздравление от Байдън.

По тази логика моя милост съм човек на президента Георги Първанов. Получих от него поздравление през 2005 г. ( по куриер в папчица с държавния герб) за моята 50 годишнина със суперлативи за журналистическата ми дейност. После се (д)оказа, че той никак не е мой човек. Сблъскахме се челно. От колизията за мен произтече освобождение на личността ми завинаги от изкушенията от медийната “виагра” да съм на екран като водещ, а за него остана позора на гузния корупционер.

Искам само да кажа, понеже в посланието на БСП, споменато тук,  се намесват по отношение на Кирил Петков имената на българския и на американския президент, че да пишеш с помощта на мотика и да са прострелваш отново в крака с нея е добра новина за добрите хора, сред които не е задължително да има президенти. Достатъчно е да има просто избиратели, които харесват успелите си сънародници.  Нищо, че един червен а.с.хол (asshole) им отказва правото да са такива, щом харесват Кирил Петков. 

Един А.С. настъпва пак мотиката и уцелва отново крака си с рикошет от стрелба по Кирил Петков – Иво Инджев / Ivo Indzhev