В държавата на мафията, гражданската солидарност е най-силното ни оръжие

Georgi Borisov Georgiev

Поклон пред куража и смелостта на тези жени – бойци! ДОСТОЙНИ!
С Vania Ribcheva и Angela Adams пред ИВСС при внасянето на сигнала на БОЕЦ срещу Цацаров заради ЦУМгейт!
След всяко наше действие, акция, протест или сигнал седваха удари! Мафията отвръщаше с цялата подлост, сила и агресия на която дебелите и подчинениете им институции са способни. Случи се и немислимото! Посегнаха и на Ваня Рибчева (на снимката), майка на загиналият в Лясковец командос Емил Шарков. Искат да напусне ведомственото жилище, което обитава, в противен случай ще бъде изхвърлена от дома и. Това кощунство е срам за управляващите! Както те, така и цялото ни общество трябва да се поклоним пред силата на тази изстрадала българска майка, загубила детето си в защита на гражданите и родината! Ваня не се пречупи и не спря да търси Истината за смъртта на сина си и да се бори за справедливост и срещу неправдите в държавата!
На 13.12.2017г. в 13.00ч. БОЕЦ излизаме пред Министерски съвет и ще защитим Ваня! За да не стане срама на нашите управници и срам за цялото ни общество. Вярваме, че ще получим подкрепата и на други организации и граждани, солидарни с Ваня и съпричастни със съдбата и.
БОЕЦ имаме и решение на казуса, което сме предоставили на институциите.
По искане на Ваня, ще продължим с борбата си, за да може чрез нейният случай, да бъде намерено решение и за всички други подобни случаи!
Сега, като хора, като граждани, защитаваме един от нас срещу бездушието на политиците ни. В държавата на мафията, гражданската солидарност и Истината са най-силното ни оръжие!
БОЕЦ ще бъдем там!
#ДомЗаВаня

Фейсбук