Бургас отново оглави класацията за най-замърсен въздух с ФПЧ в страната

Искате ли доказателства, че местната и държавна власт на ГЕРБ ви лъжат и не им пука за вашето здраве и живот, драги бургазлии ?!!

Ако прочетете и разгледате снимките ще видите истината и може би ще ви мотивираме да се борите против лъжите на ГЕРБ,както и да ги накажете с вашия вот на 4-ти април ...

Е, вижте и преценете :

Снимките са от една и съща дата 16 януари 2018, 2020 и 2021 г.  и показват ясно наднормено замърсяване на въздуха с ФПЧ в Бургас. Подобно сравнение трудно ще намерите другаде ... Ясно е, че приказките на кмета Димитър Николов за борба срещу почти ежедневното замърсяване са шменти-капели, както и тези на РИОСВ-Бургас и на МОСВ ?!!

Лъжат ви и с години наред допускат чрез бездействие и корупция големите промишлени замърсители да застрашават здравето и живота ви ?!!

Не е ли достатъчно това да ви  мотивира да отидете и да гласувате против тях на 4-ти април ?

Днешният ден показва отново, че Бургас е първи по замърсяване на въздуха в България, дори пред София, както и поредните три денонощия наднормена мръсотия !!!

Преди 3 години протестирахте пред Община Бургас, а след три месеца можете с вота си да им биете шута на тези лъжци и да се преборите за правото си да не ви тровят мълчаливо. Помислете ! Решението е ваше !

"Под лупа"