Бойко Борисов ли бе върха на айсберга БКП, а под водата другите почервенели партии - БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, разни патриоти и демократи-допълнена

Каквото и да напишем за Бойко Борисов няма да е ново и да е изненада за някои освен за онези, които сляпо му вярват, но забравят да надникнат под полата на столетницата, от чиято утроба се пръкнаха БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, разни патриоти и демократи и "ВОЛЕвици" ...

KMET

От хлапето в Банкя хранещо кокошки и свине, ритащо мачлета със скъсани гуменки и засищащо своя глад с филии с мас, подрънкващо на китара и разтягащо акордеон до курсанта в милиционерската школа в Симеоново, пожарникар и преподавател в същата школа, член на БКП не желаещ да се деполитизира след ноември 1989 г., каратист, охранител, търговец, приятел и съдружник на Алексей Петров, Румен Пашата, конферансие на публични изяви на СИК, доброволна охрана на Тодор Живков, охрана на Симеон Сакскобургоготски, главен секретар на МВР, генерал одобрен от Доган и Гоце, кмет на София, неформален лидер на ГЕРБ, до министър-председател на България три мандата и кандидат за четвърти, лидер на ГЕРБ и депутат в 42-то Народно събрание всичко това Борисов дължи на своята амбиция и на явната и задкулисна подкрепа на кукловодите от БКП и ДС ...

Ето как Борисов стана върха на айсберга БКП, но в подмолите са всички нови политически партии след 1989 г.-БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, разни патриоти, демократи, земеделци...

Какво ли щяха да правят и „левите“, и „десните“ по наши­те земи, ако я ня­маше Майката на партиите, за чийто отец историята е посочила Димитър Благоев (Дядото)? От наследството на този достолепен интелектуален марксист от XIX век напоследък по­вече от две десе­тилетия се хранят всевъзможни вну­ци и правнуци от „полюсите“. Първи по родово право естествено се въз­ползваха Лука(но) вите „реформа­тори“, които и до ден днешен осре­бряват историче­ския дивидент на червената партия. А маята наистина е яка – независимо от „слабите ракии“, направо ментета, на „Позитано“ 20, Дядото е завещал електорално има­не, което все някак докарва 40-50 де­путатски заплати. Може и повече при стечение на обсто­ятелствата. Кой ти ги дава! А покрай тази хранилка под­скачат „капиталистически търбуси“ от типа на Гергов или Гущеров, провинциал­ни пчелички порода „Мая“ плюс многопартийни старлетки клас „Корнелия“.  

И цялата тази пародия се разиграва върху НЛО-то на Бузлуджа, където масовката си иска ТКЗС, пенсии на 55, панелна сигурност, парно и лекар без пари и въобще всичко, с което малкият бълга­рин беше разглезен, пре­ди да го сграбчи Пазарът. За тези хора, които са безмълвен електорален капитал, Тодор Живков не е мръсна дума, напро­тив, а миналото живее чрез носталгичната чер­вена бюлетина.

Подобна е мимикрията и при сините политически"травестити". И те трябва да целуват ръката на Дядо­то, защото как щяха да се превърнат в „антикомуни­сти“, респективно хране­ници на Запада, на Сорос и на какви ли не фондации, институти и комитети, ако Луканов не беше решил да си направи контроли­рана „опозиция“ начело с марксиста Желю Желев, най-пътуващия биолог Берон и най-издаваната писателка Блага Димитро­ва? Това е положението! ДНК-то на СДС си е баш в ЦК на БКП и в ДС ...

http://senzacia.net/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF

И като знаем , че всички родени партии след 1989 г. са произлезли от „Баба БСП” и всички са повтаряли поведението на майка си във властта- приватизационно грабене на държавна собственост, бъркането в държавната хазна с големи шепи, злоупотребите във властта, прегърнати с организираната престъпност- може да се разбере защо е толкова криминален български преход след 1989 г. и защо продължава това положение и сега.

Сега 20 години "демократичен преход" Съда и МВР и всичко друго в държавната машина са поделени между БСП и всички нейни рожби- партии, еднакви по произход и подобие с нея, управлявали в прехода и парламентарно представени -СДС, НДСВ, ДПС,ГЕРБ.

Всички те са произлезли от БСП, проявявали са същото мислене като БСП в управлението на държавата, по един и същ начин вършения от всички ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ на държавна собственост, НЕносители на нито един принцип на демокрацията, макар всички да са сложили в названията си думата „демокрация”.

Всички те са носители на старото посттоталитарно статукво, дърпат държавата назад и си предават властта една на друга.

Рожбите на БСП- СДС, НДСВ, ДПС сега ГЕРБ  са като сиамските близнаци- всички масово крали по един и същ начин и притежаващи само една идеология- ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. Бившата номенклатура на БКП/БСП е създала тези партии.  

http://ideyazabulgaria.org/autors/doraapostolova

 

Друга версия няма ...

 

От президенти, през премиери, банкери, митрополити, бизнесмени, лидери на партии, собственици на медии – ВСИЧКИ ТЕЗИ ХИЛЯДИ УСПЕЛИ МЪЖЕ СА АГЕНТИ, ИНФОРМАТОРИ, СЪТРУДНИЦИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ...

Искате да знаете #КОЙ и КОИ са те ? Прочетете за някои от тях ...

Бойко Борисов обича да се къпе в народната любов, но ДС има пръст във възкачването му на престола, обобщи Дончева. Тя заяви, че Борисов е свързан с бившите тайни служби по линия на силовите групировки и с това, че е охранявал Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски.

 

На 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП, като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с „оперативно интересни лица“. Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е „картонче“ и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.

Тази неизвестна до момента информация излиза от копиe на автентичен документ, получен в нашата платформа за анонимно получаване на документи Balkanleaks, работеща на същия принцип като Wikileaks.

Борисов на повод в „Шесто“

Предложението за регистрация на секретния сътрудник Бойко Борисов е подписано от оперативен работник обозначен като НБ-22. С него се е съгласил (но подпис липсва) колегата му НБ-20. Предложението е утвърдено от началника на сектор „НБ“ в ЦСБОП – подполковник Спас Спасов. Това е и единственото име с подпис в документа.

 

Тук трябва да се припомни, че ЦСБОП всъщност наследява голяма част от Шесто управление на Държавна сигурност. Почти всички офицери в службата са бивши „шестаци“. Такъв е и подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48 годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.

 

От март 2000 Спас Спасов работи в управата на фирма свързвана с Алексей Петров – „Спартак Секюрити“ (предишни имена „Виктория Инс“ и „Спартак Живот“), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров – Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото „Наглите“. От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг – С.И.Х., където мажоритарен акционер е „Лев Корпорация“.

 

Проверката на Биволъ установи, че подписът на оперативния работник с код НБ-22 принадлежи на Младен Георгиев, който в момента е главен секретар на ДАНС. Младен Георгиев не е осветяван до момента като офицер от ДС. Той също е отстранен от системата на МВР през 1997 г. за подпомагане на престъпни групировки и изнасяне на информация.

 

Тъкмо досието „Буда“ е документът, който дава субстанция на подозренията за „нерегламентираните услуги“, които се извършват от „бандита-сътрудник“ Борисов. Неясно остава кой за кого е работил. Дали организираната престъпност е „помагала“ на службите, или обратното? Събитията разкриват картината на пълна симбиоза на държавата и мафията, в полза на последната, която хронологично протича така:

1. Вербовчикът, под зоркото око на ДС, прави бандита специален сътрудник и така опъва чадър над бандитските му дела.

2. Вербовчикът се заиграва с бандитите, разкрит е, и е изгонен от службите заедно с шефа си – агент на ДС.

3. Вербуваният бандит (Борисов) назначава вербовчика (Младенов) за шеф в бандитската си фирма (ИПОН).

4. Низвегнатият шеф на вербовчика (Спасов) започва работа във фирми на друг вербуван бандит (А. Петров);

5. Бандитът става шеф на МВР (Борисов) и прибира под крилото си вербовчика (Младенов).

6. Бандитът става шеф на цялата държава, членка на НАТО и ЕС, а неговият вербовчик е втори човек в най-мощната секретна служба на тази държава (ДАНС).

Вече няма шанс никой да бъде разкрит и да бъде изгонен…

https://bivol.bg/buddah1.html

 

Иво Беров пише за това:

Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година.

Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото.

Все припомня, че дядо му е бил убит от комунистите( дори преди два дни на пресконференция в парламента отново напомни този факт, който обаче не го прави нито десен нито различен от комунистите-б. ред.).

И никой от онези, които приемат убийството на Борисовия дядо като убедително доказателство за десничарството на внука му, не се сети да го пита примерно следното:

- Абе, байно, като дядо ти е убит от комунистите ти защо стана член на партията им? И защо остана член чак до 1995-та година?

- Абе байно, като дядо ти е бил убит от комунистите, ти защо искаше да те приемат в най-гадното комунистическо учреждение – Държавна Сигурност?

- Абе байно / може и бате/, като дядо ти е бил убит от комунистите ти защо се нае да обслужващ най-тъпия и най-простия комунистически вожд – Тодор Живков?

Такива въпроси, обаче немА. Никой не се осмели да ги зададе.

От страх.

Защото същият човек, който уж бил свалил комунистите от власт започна полека-лека да пробутва на обществото най-отблъскващите комунистически табиети.

Страха. Цензурата. Презрението към демократичните институции. Връзкарството, ходатайствата, погазването на закона, натрупването и преразпределението на пари от държавата, тоест от ограничени приятелски кръгчета, потискане на предприемчивостта, поощрение на монополите за сметка на дребния и средния бизнес и разбира се неизбежната, неизтребимата, неизкоренимата, повсеместната и вездесъща корупция /подкупничество/ .“

Нека се поровим малко из книгите  на Атанас Панайотов – Кокаин

аnonybulgaria.wordpress.com

В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след “демократичните” промени. Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава. Генералското движение в БСП се ръководи от о.з.ген. Любен Гоцев. Той е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва, школата на КГБ и работи през целия си живот в ДС. Бил е зам.- вътрешен и зам.- външен министър, министър на външните работи при Луканов, представител на НРБ в ООН. Зам.-началник в I-во Главно управление на ДС. Създател е на повечето “силови” групировки, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени.

Бай Любен Гоцев, както го наричат от уважение “борците”, е създател на “силовите” групировки, които са съставени от борчески бригади. Благодарение на него се появяват ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали. На него дължат възхода си Илия Павлов, Васил Божков, Красимир Стойчев, Емил Кюлев, като не трябва да омаловажаваме ролите на Андрей Луканов и Огнян Дойнов, Христо Христов, Ангел Стойчев и Димитър Иванов, Петър Манджуков и Младен Мутафчийски.

ilia_simeon

Андрей Луканов, Бригадир Аспарухов, Любен Гоцев, Бойко Борисов, Иван Костов, Маргарит Мицев, Асен Мичковски, Ахмед Доган, Константин Тренчев, Красимир Премянов, Георги Найденов, Нора Ананиева и Венцислав Димитров се бяха събрали на вечеря-съвещание при домакина Илия Павлов в резиденция “Бистрица”.

Партийните, синдикални и бизнес-лидери имаха да решават важни и спорни въпроси. Как и кога да бъдат източени банките. Как и кога да се приключи с пирамидите. Как и кога да започне окочателното разпределение на богатствата, активите, държавното и общинско имущество в страната. БСП и СДС бяха окончателно одобрени за отбор А и отбор Б на БКП. Партии като ДПС и БББ щяха само да гравитират около тях като сателити. В стая съседна на сбирката на голям екран Джордж Сорос, Илко Ешкенази, Соломон Паси, Спас Русев, генерал-полковник Воронин и Морис Грюнщайн наблюдаваха съвещанието.

Любен Гоцев имаше думата:

След БСП ще дайде на власт СДС. Имаме 3 години. Жан Виденов ще изпълни поставената му задача. Същото се очаква и от Иван Костов. А след него и от Сакса… Съвещателите зашумяха: “Сакса, Сакса, Сакса…”

След Костов ще назначим Симеон! Но сега имаме други по-важни неща да решим. Иво Недялков, Дорон, Капустин, Миронов, Кюлев, Максим Димов, Митко Събев и Цветан Начев да се разберат с Илия. Моллов, Цветелина, Веска Меджедиева, Жоро Найденов и Йосифов също. Това е ЗАГОВОР, всички тук са наясно! Пирамидите ще изгърмят, банките ще фалират, ще има бунтове…

***

Бойко Борисов, лична охрана на сатрапа Тодор Живков и шеф на охранителна фирма “Ипон”, сдаде поста в Бояна, целуна почтително ръка на бившия Първи и подкара новия си краден баварец към централна поща, откъдето щеше да се обади на Кузман. По пътя спря на булевард Витоша пред кафенето на “Левски”, слезе от автомобила и се отби до малкото НДК, където във фоайето го чакаха Татяна Дончева и Георги Пирински от Висшия съвет на БСП за инструктаж.

Брендо чакаше повикване. Телефонът не го остави да тръпне в неведение. Кузман го инстуктира. И Бойко Борисов не закъсня. Нещата се движеха по начертания план. Томас Константин, шеф на DEA, беше много доволен. Пратките с кокаин през България бяха осигурени.“

Реалност или смесица от реалност и измислица нещата стоят вероятно така и така се развиват дори и в наше време, когато много от тези знакови за прехода лица бяха живи, силни, властни ...

Оказа се, че както в природата всичко се повтаря, така и политическата действителност в България след онзи уж демократичен преход отпреди близо двадесет и седем години нещата се повтарят в червено и падането от власт на „човека от народа“ Живков доведе до пълна власт на един друг човек от народа от Банкя, който пак се домогва до властта. Какво да кажеш – диалектика или просто българска работа или изпълнен замисъл на кукловодите…

Страната ни заприлича на един нео-соц, в който все по-големи части от живота са отново придатък на държавата. Народният водач и партията-майка са отново най-решаващия аргумент за това, което става в страната. Първата и последна инстанция, която разпределя, наказва или помилва и разпростира себе си чак до ъглите на обществото. Прибира си фондове за пенсии или футболни клубове. Пазарът (доколкото съществува реално) работи само колкото да умножи силата на държавата – писа преди време сайта Reduta .

Бизнесът ни все повече работи по някакъв актуализиран вариант на Указ 56 – допуснат е да се движи след договаряне с държава, партия, водач. Новите „Батко и Братко” може и да остават публично неназовани, но едва ли има някой, който се съмнява в тяхното съществуване. Затриването на малкия и среден бизнес пък след време ще бъде коментирано като един от най-големите грехове на това управление. Финансови решения се взимат след едно телефонно обаждане, а социалното спокойствие продължава да се осигурява с избирателно харчене на пари. На края на това управление, както в края на 80-те години, ще бъдем изправени пред финансова пропаст. Заделеното ще бъде похарчено, а трупането на дълг ще бъде единствения начин да не замре системата. Управленското безсилие, видимо от казуса със сребърния фонд ясно показва голямото чудене, в което се смъква правителството за това как да крепи финансите на държавата. Замяната на Живковите полу/цели проводници с магистрали само допълва цвят към липсата на идеи как да се развива икономиката.“

Отново на политическата сцена в България основните играчи са само отрочетата на БКП- ГЕРБ и БСП- лица на избелените червени капитали и подвластни на ДС- куловодите, а останалите изчезнаха или са на път да изчезнат в небитието. Това реши със своите гласове мат‘ряла, но и кукловодите от ДС и БКП. 

КТБ

колаж: Иван Червенков

Сбъднаха се мечтите и желанията на някои фенове на Тодор Живков да видят негов достоен наследник на живо и овластен с огромната власт, която имаше Тато и този наследник-връх на айсберга БКП, управлява страната еднолично почти 11 години и дори подаде оставка по заповед на своите червени кукловоди през февруари 2013 и през декември 2016 г.

Преди време журналистът Георги Папакочев писа в една интересна статия в Дойче Веле „Славният български септември“:

БТС

Другата знаменателна дата е 7 септември. На този ден точно преди век в някогашното селце Правец, днес знаков и процъфтяващ капиталистически град от затворен тип, България е била ощастливена с рождението на своя несменяем в продължение на 33 години партиен и държавен ръководител, виден деец на международното комунистическо движение и „човек от народа” Тодор Живков. На тържественото честване по този повод, както се разбра, бе поканен и българският премиер Бойко Борисов, който е имал честта не само да охранява и масажира по ушите бащицата на българската нация, нарекла го още с ласкавото „Тато”, но и да се учи от неговия огромен и безценен партиен и политически опит.

PRAV

През 2001-а – три години след смъртта на Тодор Живков, на 7 септември в Правец беше открит негов паметник.

За откриването му го почетоха – освен внучката му Жени Живкова, Младен Червеняков и кметът на Правец, Георги Първанов – като лидер на БСП, който се готвеше да встъпи в кандидат-президентска кампания, и Бойко Борисов, който беше главен секретар на МВР.

А стига бе, човекът му е бил бодигард. И често казваше, че се е учил от двама в политиката – от царя и от Тато.

Неслучайно 21 години след свалянето на Тато от власт, току-що поелият тогава в ръцете си властта два мандата премиер по своему изрази публично почитта си към делото му с думите : “Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство!“

Ето какво казва в открит текст разследващият журналист Григор Лилов в края на 2010 г. пред телевизионните камери на една национална телевизия, което потвърждава прозрението на Антон Кутев, че социализмът се предава по наследство казани две години по-късно:

Те всичките министри са така… Не само една Цецка Цачева е била партийна секретарка…

Значи министрите като гледам състава на Министерски съвет били то от състава на бившата комунистическа номенклатура или номенклатура на Държавна сигурност преди 10-ти ноември (1989 г.-бел. ред.) или са от хора, които по един или друг начин са били свързани със службите…

Ама те всичките са такива… От първия до последния… Нас практически ни управлява един ешелон на БКП и тоя ешелон е свързан от една страна с висшата комунистическа номенклатура, а от другата страна с Държавна сигурност…

И няма защо да се учудваме на патоса и на страстта, с която те сега размахват знамето на борци срещу Държавна сигурност поради една проста причина. И тя е много проста. Те са кръвно свързани с тази система на тоталитаризма. Те са направили кариерата си благодарение на нея…“

„…цялото правителство е издънка на червената номенклатура…“

Нас ни управляват децата на тези, които ни управляваха преди.“

Да, върхът на айсберга БКП е Бойко Борисов, но да забравим ли Гоце, Гоцев, Петков, Гестапото ?!! Да, това е важно, но още по-важно е да се знае, че всички нови партии след 1989 г. са произлезли от БКП ...

Ето какво пише Борислав Гърдев в материал, публикуван в сайта „Аргументи“ по повод книгата на Григор Лилов „Тайният проект Бойко Борисов“

Хубаво е всеки българин да прочете тази книга.

Така ще разбере как любимецът му прави кариера като пожарникар, закрилян от ген.Кирил Войнов, как кара само една година школа в Плевен, как е привлечен в централното управление на Противопожарна охрана в София и в столичното градско управление на МВР, ползвайки протекциите на фамилията Живков и в частност на Иван Славков, как след това защитава дисертация, отказва да се деполитизира през 1990 г. като правоверен комунист, как се свързва с любимата Цветелина Бориславова, която го насочва към охранителния бизнес, като успоредно с това натрупва богатство от 500 млн. лева, ставайки петият най – богат човек в България…

А колкото до скока му в политическата кариера, той е невъзможен без намесата на Андрей Луканов, направил го охранител на Тодор Живков, за да знае всекидневно какви ги крои бившият Първи, откъдето закономерно е прехвърлен за охрана на другото ни национално богатство Симеон Сакскобург¬готски, който впоследствие се отблагодарява за слугинската му дейност, превръщайки го в главен секретар на МВР.

Gozev

Митичният кръг “Монтерей” около ген. Любен Гоцев след Симеон Втори и Георги Първанов – социалния президент, ражда и следващия си успешен проект – героя, победителя, мъжкаря Бойко Борисов.“

Ето и още допълнителна информация от едно интервю на Иван Славков, взето от Мария Друмева и публикувано на 6 януари миналата година със заглавие: „Иван Славков: Зор видях, докато науча Тодор Живков да пие уиски!“

- Информирани си спомнят как преди време Бойко Борисов каза пред “Ройтерс”, че когато е бил бодигард на Тато, фамилия Живкови го е приемала като част от себе си. Бойко е бил част от клана Живкови?!“

Г-н Григор Лилов в свое интервю от декември 2010 г. добавя още щрихи към миналото на премиера Бойко Борисов:

Бойко Борисов… значи, когато той напуска системата на МВР, когато в.“Дума“ пише за героичната му постъпка, че отказва да захвърли партийната си книжка, той е с чин майор от ДС.“

„…той е и роднина на Иван Славков, нещо, което също съм описал. Близък роднина е на неговия племенник генерал Войнов…“

Трябва ли да припомняме, че на 19 години Борисов е комунист, че е бил секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, че баща му и бил полковник от МВР, че е бил свързан с трибуквените групировки или онзи прословут доклад за него.

През лятото, когато Бойко Борисов стана министър-председател, в руското интернет-пространство се въртеше усилено телевизионна документация, заснета от компанията „Совершенно секретно“ през 2008 г., в която бъдещият български премиер се изказва повече от благосклонно за българския комунистически диктатор Тодор Живков.

45-минутният филм под заглавие „Тодор Живков – титан на отминалата епоха“ поразява дори за руските публицистични мащаби със своята лъжливост и хвалебствен тон към бившия първи секретар на БКП. Филмът е изграден на интервюта с близки до Живков лица – члена на политбюро Григор Стоичков, внучката Евгения Живкова, зетя Иван Славков и дългогодишния московски наместник в София Шарапов. Пространно е дадена думата и на самия Живков, който красноречиво оправдава своето регентство и се жалва от преследванията, на които „днес“ е подложено неговото семейство.

Ни в клин, ни в ръкав след кадрите от разгонването с танкове на Пражката пролет през 1968 г. на екрана се появява симпатичната физиономия на представения като кмет на София Бойко Борисов. Той споделя: „…аз мисля, че Живков направи максимума за да се развива добре България и в същото време да няма такива тежки инциденти както в Чехия, в Унгария, да загинат хора…“ 

Личи си червената школовка !

Това се говори за един от най-безскрупулните диктатори в Европа, опустошил България и участвал в затриването на десетки хиляди от най-добрите й дъщери и синове. Питам се дали на внука, чийто дядо по собственото му признание е бил пребит от комунистите, не е известно, че ако има нещо, за което Живков да се е погрижил „да се развива добре в България“, това са преди всичко лагерите на смъртта, сметките на червената номенклатура и външният дълг на държавата пише Милен Радев.

Добре е тази история да е ясна на всички български граждани ...

И ако те си мислят, че се борят срещу „червените боклуци“ и не забелязват върха на айсберга БКП представляван инкогнито от Бойко Борисов и червените подмоли на политическия айсберг с Костич, царя, Доган, разни демократи с тъстове от ДС и майки работили за др. Виденов и другарите  в момента ще получат отново неприятната изненада на тези предсрочни парламентарни избори, на които другата червена фракция отново ще е печеливша, а губещ отново ще е целият български народ.

Добре ще е да се замислим как да избегнем тази патова ситуация ... Защото в България няма леви и десни политици, а печалбари ...

(по материали от интернет цитирани в публикацията . http://burgas-podlupa.com/%D1%86%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D... http://www.otzvuk.com/Knigi/Atanas_Panaiotov/Koka%204.pdf)

Екип „Под лупа''

П.П. Редакцията на "Под лупа" се извинява за допуснати неточности и грешки. Засегнатите имат право на отговор.