Анти-ГЕРБ коалицията естествено прераства в коалиция анти-ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти

Ilian Vassilev

Не разбирам Румен Радев, като избере датата на католическия Великден за дата на изборите, допълнително утежнява ситуацията с гласуването на българите в чужбина. Това е игра в полза на статуквото, което отказва да въведе гласуване по пощата.
БСП също се правят на ударени, егати опозицията. Ето това беше ултимативното доказателство, че БСП не е опозиция, а интегрален елемент на статуквото, прообраз на коалицията която, заедно с тайния играч ДПС винаги е управлявала.
БСП е Статукво.
Лъснаха им лицата, дори са против Радев и това трябва да бъде ясно на тези, които възнамеряват да гласуват за БСП на тези избори. Трябва да решат или Радев или тандема БСП с ГЕРБ ще подкрепят.
Вместо да вкарат готовия законопроект на ДБ за гласуване по пощата, те повтарят опорките на ГЕРБ.
За това дами и господа, ако не ви е ясно - анти-ГЕРБ коалицията естествено прераства в коалиция анти-ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти. И президентът Радев е част от тази анти-Системна коалиция и е глупаво и безотговорно да се противопоставят участниците от тази коалиция едни на други.
Нинова е част от корупционната върхушка.
Законопроектът за гласуване по пощата бе налице преди месеци, защото беше ясно, че рискът от пандемията е огромен. Това време беше пропиляно заради тях, сега нямало време.
 
Фейсбук