Ако търсите причината за днешния режим на посредствените, на нахалните, на тарикатите, тя до голяма степен е в чудовищното престъпление - присъдите на "Народния" съд на 1 февруари.

 
 
Ако търсите причината за днешния режим на посредствените, на нахалните, на тарикатите, тя до голяма степен е в чудовищното престъпление - присъдите на "Народния" съд на 1 февруари. Много повече са убитите без съд и присъда и така България загуби крехкото си генетично богатство от знаещи и можещи, от стърчащи и изправени хора.
Ако днес имаме мнозинството като уплашен и прегърбен от преклонение пред келепира и личното спасение народ, то всичко тръгва от онези времена.
За това когато срещате на всяка крачка войнстващата посредственост да доминира и управлява, си задайте въпроса, защо днес "десния" Борисов пак няма да отиде да почете паметта на жертвите на тоталитарния режим?
Защото самия той е наследник на Живковия генотип политически
човек, тоталитарно мислещ и тоталитарно действащ.
То и самият паметник, снишен като църква под турско, казва всичко за неизвървяния ни Път. Да не се вижда от никъде, да не го забелязват, да го има, но малцина да поемат към Храма.
За това и вече шеста година не можем да направим паметник на горяните. Не се съгласяваме и той да бъде снишен, принизен и да не се вижда отникъде. Но нали общината е в ръцете на "десни" и си имаме най-висок паметник на чужда армия!?
 
Фейсбук