Тази вечер в 18 часа: Всеки с чук в ръка за обща снимка пред МОЧА

Левицата и БСП-София се стреснаха от мача на Левски в четвъртък, отиват при министъра на вътрешните работи

Събитие под наслов "Групова снимка пред МОЧА с чук в ръка" организира днес от 18 часа Светлозар Раянов - човекът, който пръв строши надписа пред монумента на окупатора заради фалшивото твърдение, че съветската армия е освободила България. 

На 23-и февруари т. г. той счупи с чук надписа "На съветската армия освободителка от признателния български народ". По-късно от БСП-София възстановиха плочата, възхваляваща окупаторите от СССР, но фенове на футболен клуб "Левски" преди седмица отново я строшиха. 

Светлозар Раянов е научен работник в областта на екологията, д-р на науките от Техническия университет в Дрезден.

В анонса за събитието тази вечер той уточнява, че чуковете са само за общата снимка, че не трябва да бъдат използвани и че участниците в акцията по никакъв начин не трябва да влизат в контакт с хората от палатковия лагер, който брани ПСА.

От Левицата и от БСП обявиха, че ще проведат среща с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов по повод информациите, че в четвъртък се  "подготвят нови провокации и нападение над палатковия лагер и паметника на съветската армия". На 24 август "Левски" ще е домакин на елитния германски тим "Айнтрахт" - Франкфурт на националния стадион "Васил Левски". 

https://offnews.bg/obshtestvo/tazi-vecher-v-18-chasa-vseki-s-chuk-v-raka...