Радев, „Възраждане“, БСП са на страната на руския имперски неонацизъм

Георги Фотев

 

Националната сигурност е основна част на общото благо на всички членове на едно национално (модерно) общество. Общото благо е финалната цел и върховна ценност на политиката. Националната сигурност е кардинален политически проблем.

Нашата национална сигурност е изправена пред опасна и безпрецедентна заплаха. Вътрешна заплаха. Всички виждат, разбират и преживяват външните заплахи. Нашият остро болезнен проблем е ВЪТРЕШНАТА ЗАПЛАХА.

Държавният глава, парламентарно представените партии като „Възраждане“, която е неофашистка, БСП и така наречената левица, чийто манталитет е съветско-комунистически, са на страната на руския имперски неонацизъм.

Разколът в българското национално общество е с трагични обертонове. Само един господ знае какво може да се случи утре на клетото ни Отечество.

„Възраждане“ заплашват с гражданска война. Българските левите са готови да се жертват патетично за кремълския си господар, който им се привижда като Съветския съюз. Не могат без господар.

Все по-невротични са бълнуванията на инсталирания от хората на Путин български президент. Не се знае колко е страхлив този генерал, тоест колко е дълбоко порочен. Известната подла социологическа агенция каза, че две трети от пълнолетните българи са против изпращане на оръжия за Украйна: точно както той мисли!

Същата тази агенция преди три дена прокламира, че две трети или повече от българите са за Трети март. И от Шипка Резидентът, както го наричат, пророкува на основата на „социологическите данни“ националното движение, което ще спаси от „безродниците“ Опълченците на Шипка и „историческата памет“.

Опасна, много опасна и съдбоносна е вътрешна заплаха за националната сигурност.

Народе, и вие български интелектуалци, не оставяйте смелото и умно правителство само пред умножените тежки изпитания и национални свръхзадачи.

Спасението на европейска България е в ръцете и по силите на трудното парламентарно мнозинство. Макар не по право, а по споразумение Продължаваме промяната и Демократична България са лидери за момента в парламентарното мнозинство и трябва да бъдат още по-решителни и ясни в позицията, какъвто е техният доблестен депутат ИМ.

Последната декларация на ГЕРБ е достойна. Но, още по-голяма решителност и мащаб са необходими по отношение на националните предатели. Неразбираемо е мълчанието на ДПС. Безчинствата „Възраждане“! Не виждат ли в ДПС какви ги върши Резидента?!

НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ. ВЪТРЕШНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е СЪВСЕМ РЕАЛНА!

Отечеството е в опасност! Обърнете се към народа. Действайте днес. Нямате историческо( политическо) време.