You are here

Журналист: Харизанов има склонността към предателство, характерна за адептите на ГЕРБ

”ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента. Това каза за седмичното обзорно предаване „Метроном“ на Радио „Фокус“ политическият анализатор Георги Харизанов. Той отбеляза, че скандалът с апартаментите е нанесъл огромна щета върху партията.

Целта на коалициите на ГЕРБ с по-малки формации е да разбие мита, че дясното обединение ще се състои около ДСБ, обясни Харизанов. Странен е призивът на Борисов за обединение срещу „пълзящата диктатура“, коментира политическият анализатор.", чета в разни сайтове.

 

За мен като прост потребител и читател на политическите новини, мнението на Харизанов няма никакво значение, дори когато е вярно. Не знам дали Харизанов се опитва нескопосано да се еманципира от групата на запалянковците на ГЕРБ и от своя партньор по тенис Борисов и тази еманципация няма особена тежест, но тя донякъде е полезна, защото щрихира финално процеса, картината и образа на склонността към предателство, характерни за адептите на ГЕРБ.

 

Харизанов по нищо не се различава например от Методи Андреев и подобните му, които не само аплодираха Бойко, но и съучастваха в безобразията му. А това, че Харизанов го титулуват като политически анализатор, би трябвало да се възприема само откъм смешната му страна.

 

Любо Кольовски, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/jurnalist-harizanov-ima-sklonnostta-kam-predatelstvo-harakterna-adeptite-gerb.html