Едни опосквачи реват за опосканата държавица ?!

Ако не беше смешно щеше да е трагично, но ...

Марешки: Падне ли правителството, България ще бъде опоскана

Нито сме с едните нито сме с другите, ние сме независими и ако от някоя страна дойде предложение, което е добро за хората ние ще го подкрепим. Имали сме разговори в началото на мандата, имаше неща за които не се разбрахме и затова останахме опозиция", заяви лидерът на Воля Веселин Марешки в предаването "Неделята на NOVA", като разкри, че условието за участие в управляващата коалиция е да имат бензиностанция във всяка община и се похвали, че неговата партия не е участвала в никакви корупционни сделки. 

По повод записите с предполагаемия глас Румен Радев, Марешки заяви, че ако няма от какво да се притеснява, президентът трябва да излезе и да каже. "Но ако СРС-та са верни, това са нещата, които най-много отвращават хората. А ако са верни, той трябва да подаде оставка", заяви Марешки и припомни, че президентът всъщност не отрича автентичността на записите. 

За приватизацията Марешки заяви, че дори моралната отговорност е нещо, което ще стопли хората. "Не съм участвал в бандитската приватизация, даже си спомням как се развиваха нещата по времето на Костов и знам, че това е един от най-големите проблеми на България", заяви той и допълни, че именно с тези пари и сега се финансират партии и медии. 

За работата на главния прокурор Веселин Марешки заяви, че поощрява действията на Иван Гешев и прокуратурата за борбата с битовата престъпност, ало измамите, както и борбата с олигарсите, но предупреди да се внимава да не се прекрачва границата. "Най-голямата ни гордост е, че не само аз, но и нашите съратници нямат нищо общо с корупционни сделки и ще продължим да го повтаряме, защото такива политици трябват", заяви Марешки в отговор на това, дали се притеснява, че и той може да попадне под ударите на закона. 

"Правителството върши работа, няма ясна и силна алтернатива. Събуждах се нощно време от тракане на зъби да не падне правителството. Те нямат никаква идея за какво става въпрос и не дай Боже да дойдат на власт - България ще бъде опоскана", заяви Марешки. 

"Слави Трифонов изтърва момента и от времето на Костов казва, че ще влезе в политиката, но иска да си оправи само неговите си неща. Аз като конкурент в политиката къде мога да го срещна, как ще правиш политика, като се криеш от хората", допълни Марешки по повод амбициите на Трифонов да влиза в политиката за пореден път- https://faktor.bg/bg/articles/mareshki-sabuzhdah-se-noshtno-vreme-ot-trakane-na-zabi-zaradi-pravitelstvoto

Ти да видиш ?! Едни натрупали богатство върху гърба на "има такъв народ" не искат да признаят, че "няма такава държава" ...